Friday, 1 August 2014

Hello August

Ogos sudah
Musim larian dan aktiviti seumpamanya bakal bermula.
Seperti rakan-rakan larian yang lain, Ogos menjanjikan beberapa acara utama kalendar larian/aktiviti sihat masing-masing.

Untuk saya, acara yang telah didaftarkan bagi bulan ini adalah seperti berikut:

(1) 9 Ogos : Energizer Night Race Malaysia, Dataran Merdeka 
(2) 10 Ogos : NM Galaxy Road Run 2014 - Series 3, Bukit Jalil
(3) 17 Ogos : Kuching Marathon, Sarawak
(4) 24 Ogos : Mizuno Wave Run, Putrajaya

Moga terus bermotivasi untuk berlari dan memeriahkan suasana.

Run Gme Run.

Source : Google

5 comments:

  1. Enjoy your runs! #gigih #idola hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Lina. U pun sama. selamat gigih berlari di bulan kemerdekaan, ogos ini.

      Delete
  2. Salam encik...dasyatnye larian...mcm mana nak jd lebih fit...saya lari 15 km je mau pengsan...oklah..happy running..take care ..dont push yourself sgt jugak..jg kesihatan..tq...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih indahdreamer. Boleh, perlahan2 lari sikit2. Saya dulu dari 7k (i walked most of the time), kemudian naikkan milages sikit2. Pastu dpt kan tips dan pengalaman kawan2 juga.

      Delete
    2. You..hari tu i masuk energizer night run 15 km...was ok..1jam 55 minit...tp lepas tu saya rasa mcm nak pitam..tangan kaki seram sejuk...bermula dari situ says terus kena anxiety panic disorder...asek rasa nak pengsan ..lps tu rasa nak mati...sedih....saya suka berlari tp nampaknya kena stop sbb panic disorder ni ..will let you know kalau dah ok dan berani berlari semula..doakan saya...take care ye...

      Delete

GME MARATHON CHALLENGE 2017

Gme Marathon Challenge 2017 1. Pantas masa berlalu, saya akan meraikan ulang tahun ke-5 penyertaan aktif saya dalam larian pada bulan Jun...