Sunday, 31 March 2013

Makna Founders Run 2013

Makna Founders Run 2013
Padang Merbok, KL
12 km (11.84km GPS)
31 Mac 2013 


Keputusan dah keluar pagi ini di www.championchip.com.my
 506 427 388 A1024 MOHD AZMI ISA 1:22:52 1:22:22 0:33:01 1:00:49 7:02:43 8:25:05

Seperti biasa larian ini menjadi tune up race bagi aku sebelum big race minggu depan. Maka, dengan alasan sedemikian, aku pun berlari ala-ala enjoy dan tak kejar timing sangat (alasan kan... Sebab x perfom hahaha)

Race course kali ini adalah sama seperti larian MPIB awal januari dulu. Sekitar padang merbok, bukit tunku, tijani segala. Laluan turun bukit dan laluan LSD kenanyakan runners di KL ini.

Berlari dengan pace makan angin. Aku menamatkan larian dengan 1:22. Hmm mula2 sebelum lari target 1:15. Tp tulah berlari makan angin, jalan banyak sgt. Hahaha.

Overall, race ok. Air cukup. Pre and post race entertainment cukup. Tp rasanya baju penamat itu lagi ok kalau diberi medal penamat :(
Huhu.

Apa-apa pun, larian dapat meluangkan masa bersama kawan2.

Hehe

Jumpa di larian akan datang. Paris aku datang !!!













No comments:

Post a Comment

GME MARATHON CHALLENGE 2017

Gme Marathon Challenge 2017 1. Pantas masa berlalu, saya akan meraikan ulang tahun ke-5 penyertaan aktif saya dalam larian pada bulan Jun...